Пламен Пеев бе сред четиримата финалисти във "Фермата", които се бориха за титлата и голямата награда от 100 000 лева. 

"Моята фермерска мисия по-скоро се превърна в това аз да слушам. Имаше много интересни хора с интересни гледни точки и за мен беше по-важно да слушам, отколкото да искам да ме чуят", разказа той в "Тази сутрин".

"Във "Фермата" егото остана на заден план и някак си любопитството излезе на преден", допълни той.

По думите му "атеизмът" звучи като много крайно определение за него.

"Аз не упреквам и не отричам вярата. По-скоро я разбирам и смятам, че вярата е необходима на обществото, за съхраняване на ценности и добродетели. Просто не я възприемам за себе си така, както повечето други", допълни той.

Пламен сподели, че във "Фермата" се е засилил неговият мироглед, че хората трябва да вярват първо в собствените си възможности, а след това в някаква висша сила.

"Аз се стремя да вярвам все повече в себе си, да подобрявам собствените си възможности. Влязох доста по-праволинеен и тесногръд човек именно по отношение възприятието на различни мирогледи", каза Пламен.

"Смятам, че в тази палитра на разнообразности и противоречиви личности, точно това е нещото, което се промени в мен – възприятието за различното", допълни финалистът във "Фермата".

"Моето сито е доста ситно и реално погледнато това прави нещата дори още по-трудни за мен. Трудно допускам хора до себе си", коментира той засиления женски интерес след участието си в предаването.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!