"Всеки ден се събуждам и мечтая да полетя със самолета отново!" - това е най-силното желание на Петър, след като "Фермата" приключи. 

Работата си в авиацията започва като стюард, но скоро след това усеща силно привличане към професията пилот. След 2-годишно интензивно обучение мечтата му става реалност. Към днешна дата вече е летял до повечето европейски столици. 

"Аз съм човек, който винаги търси по-напред и по-напред, а реално по-напред от пилотската кабина няма", разказва за избора си той. 

Въпреки огромното си желание отново да пилотира, заради пандемията не го е правил от януари месец: "Пилотите са такава порода хора, за които летенето е жизненоважно. За да се научиш да си добър пилот, един живот не стига."

Определя себе си като "сдържан и аналитичен", което му помага както като пилот, така и във "Фермата". За него тези качества са супер есенциални за авиацията. 

"И в живия живот има подобни ситуации, човек понякога трябва да запази самообладание и да не прави грешни стъпки. Аз мисял, че само веднъж избухнах във "Фермата" - към Милена. Случва се на всеки. Това също е проява на характер. Не е важно дали се случва, а колко често."

Какво се е променило в живота му след излизането от "Фермата" - четете в Layzone.bg.