Следсватбената фотосесия на младоженци от Пловдив, направена по трасето на родопската теснолинейка, привлече вниманието на хиляди хора в социалните мрежи.

„Идеята ми за тази фотосесия се роди преди две години. Трябваше да намеря младоженци, които са готови да се снимат на студа, да напаснем графиците и, разбира се, да има сняг“, разказа в "Тази сутрин" фотографът Андро Дюлгерян.

Снимка: Андро Дюлгерян

В началото на снимачния ден температурата е минус 10 градуса, доста по-студено от 3 юли 2021 г., когато е самата сватба на медицинската сестра Ани и собственика на заведение Атанас.

„Доста адреналин имаше. Времето бе смразяващо“, признава Ани, която се запознава с бъдещия си съпруг преди 12 години, когато е едва на 16.

Снимка: Андро Дюлгерян

„Запознахме се на футболен мач. Беше си любов от пръв поглед“, споделя Атанас.

Андро Дюлгерян пояснява, че са преследвали влака по трасето, следейки разписанието, за да направят кадри на различни места.

Снимка: Андро Дюлгерян

„Трябваше да действаме много бързо, някои от продуктите дори си променяха консистенцията“, допълва гримьорката Деси Димитрова.

Снимка: Андро Дюлгерян

Всички снимки край родопската теснолинейка, както и други екзотични фотосесии на Андро Дюлгерян, направени на връх Мусала и Райското пръскало, можете да видите тук: