В навечерието на коледните празници младо семейство получи най-хубавия подарък - роди им се втора двойка близнаци. С появата им на бял свят децата в дома на Ралица и Николай стават шест.

За първи път новородените близнаци се срещнаха със своите братчета и сестричета пред камерата на bTV. 

Срещаме ги на път за родилното отделение, нетърпеливи да се запознаят с новородените си брат и сестра - Калоян и Калина.

Близнаците проплакват преди броени дни в столичната болница "Света София”. Спонтанната бременност е изненада както за Ралица, така и за мъжа ѝ Николай.

„Отидох на доктор. Видя се, че има два плодни сака и се виждаше и нещо трето, което беше една точка. И тогава си казах: "Господи, поне нека да не е трето“. Бях с доста смесени чувства, тъй като шест деца, като се замислите, много трудно се гледат. По всякакви причини и ми дойде малко повече емоцията. Мислихме, плакахме. Беше много трудно да се вземе решение какво се случва оттук нататък“, разказа Ралица Авджиева.

Ралица и Николай се срещат преди 14 години. Любовта бързо ги събира, а с нея на бял свят се появяват и най-големият им син Мартин, 5-годишната Яница и близначките Никол и Ралица. 

„Доста е шумно у нас понякога и цари хаос отвсякъде, но с повече внимание, говорене и любов ги усмиряваме“, казва Ралица.

"С голяма любов се гледаме с жена ми. Опитваме се да ценим и малкото“, допълва Николай.

Появата на Калина и Калоян е изненада и за доктор Томи Попмарков. Акушер-гинеколкогът е изродил всичките деца на Ралица и Николай. Той е и човекът, който убеждава семейството да задържи близнаците.

„Това е изключителна рядкост. Такъв процент в света е 0,05, което представете си каква рядкост е. И колко е хубаво, че се случи на нас. Те са едни прекрасни родители, много отговорни. Искам да ги поздравя, че имат куража и желанието да приемат подобно предизвикателство, което наистина е рядкост“, каза д-р Попмарков.

За да успее да събере цялото семейство, Николай вече ще имат нужда от бус.

„Има място за още едно дете. След някоя друга година може да се видим отново. Аз се надявам с нашата история да сме докоснали повече хора и да не чакат "точния момент", защото времето си минава. Това е щастието. Децата са щастие. Просто живея за тях“, казва Николай.

А преди да се отправят към вкъщи баткото Мартин обещава да се грижи за по-малките близнаци.