"Това беше незабравимо изживяване, което може би ще се случи на мнозина за цял един живот. Така че все още се наслаждавам на спокойствието, домашния уют и миговете с децата", каза в "Тази сутрин" Милена Станджикова, последната отпаднала участничка от "Фермата".

"Животът минава спокойно. Не съм се впуснала в динамиката, която беше, преди да вляза във "Фермата". Все още ми се иска да се насладя на всичко, което ми се случи вътре", разказа още Милена.

"От "Фермата" пренесох тези ценности, които вътре още повече осъзнах - това да имаш семейство, да имаш поведение, което е в унисон с това държавата и родината ти да просперира", каза още тя.

"За какво са ми парите, авторитета, акъла и комфорта, ако България след 20 години е някъде там в блатото и моите деца си гледат децата в една разсипана държава?", пита тя.

"Чувствах се силна и мотивирана. За мен беше изненада, че си тръгнах", заяви Милена.

"Децата ме подкрепяха през цялото време, но те не искаха много да влизам - това беше моя мечта. Бях в един етап, в който търсех самоусъвършенстване, трябваше ми малко тишина, да стана по-осезаема за това, което ми се случва", коментира тя решението си да влезе във "Фермата".

"На възраст съм, в която не се вълнувам толкова от общественото мнение, но все още вярвам, че мога да променя света", сподели Милена.

"Според мен ще спечели България, ако повече българи се замислят за всичко, което видяха и променят това, което не им харесва", коментира тя кой ще спечели предаването.

Вижте какво още сподели Милена Станджикова от видеото в Ladyzone.bg.