Репортерът на bTV Новините – Борислав Лазаров, поема ново предизвикателство. От днес той се присъединява към Стаси Цалова и Натали Трифонова като водещ на прогнозата за времето.

„Приех предизвикателството с огромно удоволствие, защото това е оценка за моята работа през тези 17 години, в които съм бил репортер и водещ в bTV. Освен това е изключително интересно за мен, защото винаги съм се занимавал с теми, свързани с метеорология, научни открития и технологии”, каза в „Тази сутрин” Борислав Лазаров.

„За мен е важно да направим прогнозата още по-интересна, забавна и любопитна, особено със съвременните технически възможности, с които bTV разполага. Няма да издавам тайни, ще ги видите в действие”, допълни той.

Боби Лазаров направи и първата си прогноза за времето в ефира на предаването.

„Сигурен съм, че в следващите 80 или 100 г. ще имаме прогноза и за Марс”, на мнение е той.

Боби Лазаров благодари специално на колежките си Стаси Цалова и Натали Трифонова, които са му помогнали много да се справи с новото предизвикателство.

„Много разчитам и на нашите зрители да продължават да са активни в рубриката „Аз, Репортерът”. Ние бяхме медията, която насочи вниманието на зрителите да бъдат част от нашия екип”, каза още Боби Лазаров.

Той издаде, че в прогнозата за времето ще представя и любопитни неща, свързани с климата и всичко това, което е около и над нас.

Освен Космоса, друга страст на Боби Лазаров е киното. Голям фен е на сагата „Междузвездни войни”, което личи и от тази снимка:

Не е изключено да го видим в прогнозата за времето и с джедайски меч.