За Кирил Михов от "Фермата" предаването е бял лист, на който е написано послание с химикал. "А ние отгоре търкаме, за да излезе посланието. Моето послание към хората е да следват дъха си и себе си" - сподели той за "Тази сутрин". 

От почти 7 години участникът живее в 160-годишна къща в село Гъбене. Това е новият дом и за кучето Драгун, което той осинови от риалитито. 

Споделя, че във "Фермата" е оставил много труд и спомени, а е взел много приятелства с хора, с които и до ден- днешен е близък. По професия Кирил е актьор, но признава, че с участието си е бил естествен и не е играл роля.  

Единственото, което му липсва извън "Фермата" в момента, е снегът, защото без него наоколо му се струва "малко кафяво и дъждовно".  

Номерът, с който Кирил влиза в предаването, е 14203. Пази си го и досега. За неговата жена Виолета това е добро число и тя се е надявала да му донесе късмет. Признава, че доста се е притеснявала, че ще остане сама при неговото влизане, но успява да се справи, благодарение на приятели и роднини. 

"Беше изпитание за цялото семейство. Толкова дълго време никога не сме били разделени." - разказва тя.

Дъщеря им Косара скоро ще навърши 5 години. Тя също взе участие във "Фермата", защото беше кръстена в манастира. От събитието пази добри спомени, както и кръстче, което носи.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!