Продължават кастингите за новия сезон на „Гласът на България“, като днес те се провеждат в Пловдив. Всички талантливи хора от града и околността могат да се явят, за да опитат да си заслужат място в популярното предаване.

Според музикалния педагог Теодора Орешенска тази година има разлика в звученето на кандидатите.

„Влизаме в една нова ера, нова вълна и ново поколение на звучене на гласовете. Дали повлияни от световните тенденции и популярната музика, мога да кажа, че тези гласове са изключително специфични и с модерно звучене“, коментира тя.

Прослушването на кандидатите ще продължи колкото дълго е необходимо, като се очаква то да се проточи до вечерта. За да се случва по-бързо, са отворени допълнителни кабинети.

Участникът от предишния сезон на „Гласът на България“ - Иван Иванов, застана пред камерата, за да насърчи пловдивчаните, а и хората от цялата страна, да се впуснат в приключението.

„Много се радвам да видя толкова много хора, които кандидатстват. Това е едно наистина много приятно шоу, една много готина емоция и е опит. Опитът е най-важното нещо, което ще вземе всеки един, така че кандидатствайте, забавлявайте се и правете музика", каза той

Следващите кастинги ще са на 16 и 17 април в София.

Още за участниците от "Гласът на България" може да прочетете на LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!