Сезон 2021 на "Гласът на България" започва в ефира на bTV през есента с цели три нови треньорски попълнения - в култовите червени кресла ще се настанят поп сензацията DARA, един от най-емблематичните и разпознаваеми музикални артисти Любо Киров и звездата на българската попфолк сцена Галена.

Те ще оформят новия менторски състав заедно с неповторимия Мастър Иван Лечев - трикратен носител на треньорската корона в шоуто. Той е и единственият останал от предното жури. Как Иван Лечев ще се бори за таланти с новите треньори в "Гласът на България"? Вижте какво сподели в предаването "Тази сутрин".

"Запознат съм с конкуренцията, тя е сериозна. Погрешно е да се смята, че Мастър Лечев ще даде короната", заяви той.

"Със страхотно нетърпение гледам към новия сезон, аз много обичам това шоу", каза Лечев.

"Ние имаме мисия - да извадим едни хора от неизвестността и да ги покажем на потенциалната им публиката. Изведнъж ги вижда публиката на най-голямата телевизия в България", допълва той.

"Това е такава ракета-носител, която аз лично смятам, че трябва да се използва по възможно най-добрия начин", каза Иван Лечев.

Той не пропусна да коментира и всеки един от новите треньори в "Гласът на България".

"С Любо Киров се познаваме добре. Мисля, че не сме има възможността да работим заедно, но сме се срещали на различни сцени", каза музикантът. 

"Дара е изключително талантлива и ми напомня на себе си на тази възраст - бях почти толкова див. Галена изглежда много респектиращо и има вид на човек, който има самочувствие, който е изграден артист, с кариера. Тук сблъсъкът ще е много сериозен, защото тя изглежда много амбициозна", каза още той.

"Короната няма да падне лесно от главата ми, ще трябва да се потрудят доста", заяви музикантът.