В петъчната си рубрика водещата Зейнеб Маджурова срещна зрителите на bTV с едно от най-харесваните лица от екрана - Николаос Цитиридис.

Водещият на забавното вечерно шоу се завръща на екрана на 31 януари, понеделник, от 22:30 ч. в ефира на bTV, а предаването му навършва 2 години.

Снимка: bTV Media Group

Николаос сподели, че в първото му предаване ще му гостува рапърът Ицо Хазарта, който в момента е депутат. Двамата ще поговорят за предаването „България търси талант“, където Цитиридис ще замени Хазарта като член на журито.

Снимка: bTV

Водещият се пошегува, че Ицо Хазарта започва времето си като народен представител много добре – още с влизането си в парламента е създал едно работно място.

Николаос Цитиридис сподели още, че е обсебен от котката си и дори е инсталирал камери в дома си, за да я наблюдава. Името на животинчето е Карма.

Снимка: Олег Попов

Накрая Зейнеб реши да го поизмъчи с една игра, с която той често затруднява зрителите си. От снимки на три жени Цитиридис трябваше да избира за коя ще се ожени, коя ще целуне и коя ще отхвърли.

Водещият най-много се затрудни, когато и трите жени, които му бяха предложени, се оказаха транссексуални.

Във видеото може да видите какви отговори даде Николаос Цитиридис и коя представителка на британската монархия предпочита за съпруга.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!