Отделяме минути и за вашите сигнали и коментари в рубриката „Аз, репортерът“.

Улица в сливенското село Крушаре е непроходима и осеяна с дупки, а възрастните хора не могат да стигнат до къщите си, сигнализираха зрители на bTV в платформата „Аз, репортерът“.

Местните са подали сигнал и до община Сливен, но остават без отговор. Според кмета на селото пари за ремонт на опасната улица засега няма.

След дъжд улицата е проходима само с ботуши, разказват хората.

Опасният преход по заледената и пълна в водни ями улица е всекидневие от години за възрастните. Пазаруването в близкия магазин е истинско изпитание за тях.

Преди пет години дядо Георги паднал в една от дупките пред дома си. Възрастният мъж едва оцелял и предложил да изгради бордюри със собствени средства. Казва, че местната власт не му разрешила.

Кметът на Крушаре предлага на хората само надежда, защото пари за ремонт няма.

„Сигурно ще стане, но кога ще стане и аз не мога да Ви кажа. Ако няма надежда, как да живеем? Тази улица като я гледат, каква надежда да имат? Много улици са такива. Община Сливен знае за улицата, те всичките проблеми по селата са такива“, коментира кметът Димо Станков.

Шофьорите от селото избягват улицата, но за живеещите в квартала това е невъзможно. Ремонтите и счупените коли са ежедневие.