В петъчната си рубрика Зейнеб Маджурова гостува на Есил Дюран и съпруга й композитора Борис Павлов. Певицата ще участва в специалната новогодишна програма на bTV. "Ще ме видите в много различно амплоа" - издава тя за участието си.

Според нея хората всеки ден трябва да гледат към хубавото. "Трябва да вярваме, че утре ще е по-добре" - категорична е изпълнителката. За нея добротата и любовта са "в основата на всичко най-прекрасно".

С времето все повече вярва в чудеса. Смята, че Дядо Коледа е олицетворение на добротата и затова децата трябва да вярват в съществуването му колкото се може по-дълго. 

Есил Дюран споделя, че през изминаващата 2021 г. често е излизала от зоната си на комфорт. Според нея, ако определена ситуация стане твърде удобна на човек, значи "нещо не върви на добре". 

Със съпруга си се запознава покрай работата и ги събира музиката. "До ден-днешен животът ни е преплитане на музика, вълнение и вдъхновение. Имали сме и съмнения, но това е част от живота" - коментира Борис Павлов.

Българо-турското семейство отбелязва всички празници. Като дете Есил не е празнувала Коледа и Бъдни вечер. Посяла мечтата за тези празници, сега всяка година се старае да ги отбелязва с любов. 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!