Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери с ексклузивно интервю за bTV. Супергрупата им Hollywood Vampires има концерт в София в понеделник. Петя Дикова и операторът Явор Владимиров се срещнаха с тях в Букурещ.

Днес Джони Деп става на 60 години. Той може и да е с гипс, но е все толкова чаровен и магнетичен. Питаме го какво му дава музикална сцена, което нищо друго не може да му даде.

„Предполагам, че това е специалното усещане, което можеш да изпиташ единствено и само, докато си на сцената. Това е една незабавност, моменталност. Докато при киното, когато снимаш филм, снимаш го за шест месеца, да речем, после той излиза след година и половина. И нали разбирате - различно е“, казва Джони Деп.

„Онова, което е наистина жестоко, е, че след като минеш през всичко и си изпитал всичко това - стигаш до етап, в който започваш да говориш за това колко часа си успял да спиш. Все едно това е наркотикът. И казваш - ей, човече, аз си набавих 8 часа снощи. Или 6 часа. И те ахват“, разказва още Джони Деп. 

Алис Купър и Джо Пери от легендарните „Аеросмит“ вече са идвали в България.

„Спомням си Каварна. Беше едно лято, температурата беше близо 40 градуса, но много се забавлявахме. Впечатлиха ме старинните църкви. Джони, трябва да ти вземем кръст за врата от там“, каза Алис Купър.

„Важното е, че в бандата има страхотно чувство за хумор. Шегуваме се дори с най-сериозните теми. Има и доста черен хумор“, допълва Джо Пери.

„Никога не може да се изморите от рокендрол. Само като чуете първата жица и си казваш – да, това е“, казва Алис Купър.

Hollywood Vampires ще разтърсят сцената на „Арена София“ на 12 юни.

Каква обидна дума пише на гипса на Джони Деп и защо Алис Купър води съпругата си в евтин мотел всеки вторник - цялото интервю може да гледате в предаването "Тази неделя".