„Имаме това изградено от самите нас удобство да си вярваме един на друг и това стана колкото рационално, толкова и емоционално. По някакъв начин разбрахме, че сме едно. Може би след някоя година, не веднага. В началото като че ли беше само страст и стъпихме на нея“. Така Дони коментира вече 20-те години съвместен творчески и семеен живот с половинката си Нети.

„Хубаво е когато си намериш някой и знаеш, че си тим и че знаеш, че около теб има други хора, но и някой на когото да се опреш и да знаеш, че дори само с поглед ще се разберете“, допълни тя.

Дони и Нети ще отпразнуват две десетилетия от изпяването на първия си тон заедно.

„Аз нямам усещане, че са минали толкова много години. Сега като я казваме тази кръгла годишнина, особено за т.нар. шоубизнес, звучи наистина твърдо много. Какво да правим? Освен да се разведем и после пак да се съберем?“, пошегува се певицата.

Поводът певческото семейство ще отбележи с концерт на 7 октомври, като ще го съчетаят с издаването на съвместния им албум „2020“.

Над един час Дони и Нети ще танцуват в ритъма на парчета като "Весело шумя", "Този филм", "Пепеляшка", "Страхотен ден", "Луната спи", "Тази вечер аз съм хубава", "Червило" и др.

Певците ще разкажат как са се променили през семейните си 20 години. Личните си преживявания те ще обвържат несъмнено и с музиката си. „Много искахме да е камерна форма, от театъра се научихме, че камерната форма е много интересна, много интимна. Довечера хората ще могат да ни видят отблизо, да поговорят с нас, да ни пипнат. Разбира се, взети са всичките мерки в клуба“, обясни Дони.

„2020“ е първият за Дони и Нети от 15 години насам заради появата на тяхната дъщеря и работата по различни телевизионни музикални формати. COVID вълната и оставането вкъщи, обаче, са показали, че вече е време за нов диск, споделя артистичното семейство.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!