Мъж се вряза с автомобила си в заведение в „Студентски град“ в София.

В кадрите от произшествието, предоставени на bTV, се вижда моментът, в който колата чупи витрините на механата. За щастие, няма пострадали хора, само материални щети. 

Наемателят на заведението Георги Крачунов разказа, че е инцидентът е станал в малките часове на нощта. По думите му е голям късмет, че няма пострадали, защото често клиенти пушат пред механата. 

„Човекът с джипа се представи за собственик на заведението, което не е вярно. Аз никога не съм го виждал“, разказа мъжът. 

Според Крачунов водачът се е държал арогантно с персонала на заведението и полицията. 

„Оказа се, че той е бивш наемател – има съдебен спор с човека, от когото съм наел заведението. Връщаме се в 90-те години. Ако наистина е без да иска – не е нормално. Органите на реда ще си свършат работата“, добави Крачунов. 

Наемателят каза още, че мъжът с автомобила е заявил пред полицията, че не той, а жена му е карала джипа. По думите му записите от камерите са предадени на органите на реда. От МВР потвърдиха инцидента за bTV и заявиха, че шофьорът на автомобила е задържан. Образувано е досъдебно производство за хулиганство.