От 3 октомври 2011 г. до днес bTV предлага на своите слушатели новини, авторски предавания като "За града" и "Важното, казано на глас" и представя най-атрактивното от телевизионния ефир на bTV на своите слушатели.

Снимка: bTV

Емблематичната радиостанция ще отпразнува своя юбилей чрез специална програма в рамките на предстоящата седмица, която ще проследи промяната, настъпила в България и света през последното десетилетие.

"bTV Радио не е само радио, то е и всичко, което излъчваме по телевизията. bTV Радио е доверие, защото сме сигурни, че нашите слушатели ни имат доверие. bTV Радио е екип", каза в предаването "Тази сутрин" водещата на "Важното, казано на глас" Тереза Захариева.

"Важно е всеки път, когато застанем пред слушателите, да бъдем чисти пред съвестта си, да знаем точно защо сме там. Най-важното за мен е да бъдем полезни и никога да не вредим", добави Лили Ангелова.

Тази седмица слушателите на bTV Радио ще се срещнат в ефира с имена като проф. Ивайло Дичев, проф. Иво Петров, проф. Сергей Игнатов, проф. Христо Пимпирев, проф. Георги Рачев, Христо Мутафчиев, както и с лицата на bTV Новините Виктория Петрова и Юксел Кадриев, които ще направят анализ на последните 10 години в ефир.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!