bTV стана на 22 години на 1 юни. Освен телевизията и радио N-JOY отбеляза 16-ия си рожден ден.

Графа и Михаела Филева изпълниха празничната сцена с настроение.

„Пожелавам много успехи. 22 години bTV, 16 години радио N-JOY - само хубави неща. Продължавайте да сте лидери и всичко най-прекрасно“, каза Графа.

„На телевизията високи рейтинги, а на хората, които стоят зад телевизията, много здраве, любов и щастие“, пожела Михаела Филева.

Красивото лице на "bTV Новините" Виктория Готева и обичаният Инспектор N-JOY бяха водещи на шоуто.

“Зад една новинарска емисия стоят десетки хора отпред и зад камера. Ние сме като един часовников механизъм. Ако една част не работи добре, целият часовник не работи“, каза Виктория Готева, водещ на bTV Новините

„Щастливи сме да празнуваме 22 години в телевизионния и 16 години в радио ефира. Това е страхотно постижение и огромна отговорност пред нашата аудитория. Ще продължим да задържаме това ниво с повече инвестиции в креативни идеи, в дигитално съдържание, за да запазим пазарните си позиции“, каза Тонислав Попов, главен финансов директор и изпълнителен директор на bTV Media Group.

„Най-големият подарък за рождените дни на bTV и радио N-JOY е възможността да празнуваме с тези, които горят и вярват най-много в това, което правим – нашият екип. Именно те са тези, без които не би било възможно да изградим доверието, което зрителите и слушателите ни гласуват всеки ден и толкова години. Честит празник на всички колеги! И на хората, които обичат bTV и N-JOY“, каза Господин Йовчев, главен оперативен директор и изпълнителен директор на bTV Media Group.

А в нюзрума, преди да стигнат до зрителите, новините минават през репортерите на терен, за които невинаги е лесно.  

„Пожелавам да запазим този безграничен стремеж, да сме бързи, обективни и любопитни. Честит празник!“, пожела репортерът Николета Хаджийска.

“Eдна кошмарна командировка до Смолян. Бяха навалели метри сняг. Камерата ни почти се счупи. Нямаше от къде да си купим храна, вода. Винаги остава удовлетворението от това, което си свършил”, сподели репортерът Леда Цветкова.

Елица Димитрова е в bTV от създаването на новините.

“Освен семейство, bTV за мен е школа. Предпочитам да наричам bTV жив организъм и се надявам, че след 22 години този жив организъм ще продължи да пулсира с ритъма на дневния ред на хората”, каза тя.

„Честит празник на всички, които работят в bTV и които пазят bTV в сърцето си. Нашите зрители трябва да знаят, че всяко едно наше действие е свързано с това да сме по-близо до тях, да ги информираме и да ги забавляваме и благодарим за доверието, което ни гласуват вече 22 години”, каза Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт".

През есенния сезон зрителите ги очакват нови формати и изненади, но и добре познатите "Фермата", "Гласът на България" и "Стани богат".