"Бригада Нов дом" се завръща тази вечер от 21 ч. по bTV, като предаването ще е под мотото "Отваряме вратата на възможностите".

Водещата Мария Силвестър и продуцентът Андрей Арнаудов гостуваха в студиото на "Тази сутрин", за да споделят любопитни подробности.

"Да участваш по какъвто и да начин в това, което прави Бригадата, е изключително вълнуващо и много приятно, но тежко физическо задължение", каза Андрей Арнаудов, който тази вечер зрителите ще могат да видят като гост-звезда в предаването.

"Миналата година излъчихме три епизода от петия сезон. Локдаунът направи така, че трябваше да спрем. Сега продължаваме с излъчването на непоказаните епизоди от сезон 5. Стартираме с Андрей", каза Мария Силвестър.

Предаването ще бъде по-дълго - вече час и половина.

"Ще видим Андрей в качеството си на работник, който участва в промяната на тези домове и съдби", разказа още Мария Силвестър.

"Преди да станем продуценти на предаването, аз бях голям фен на "Бригада Нов дом". Затова ми беше много интересно да попадна в тези условия", каза Арнаудов.

"Всяка седмица ще се включва различно лице в това преобразяване на домовете, което прави Бригадата", допълва той.

"Предаването е една много красива приказка, през цялото време не те пуска емоцията", допълва той.

"Искреността и всички усилия, които полагат всичките тези хора, за да преобразят тези домове, наистина докосват зрителите", каза Арнаудов.

Двамата разкриха, че ще има много звезди, които ще участват в новия сезон, сред които са Павел и Венци Венц, Георги Тошев и други.

"Ще бъде интересно за зрителите да видят как тези хора, чиито живот не е свързан с ремонти, се включват в тази работа", каза Арнаудов, като сподели, че самият той "през живота си не е сменил една крушка вкъщи".

"Винаги имаше човек, който да ме наглежда, за да не унищожа апартамента или себе си", допълва той за опита си в предаването.

"Виждаш една благодарност в очите и една вяра, че може да има светлина в живота и всичко да се промени. Нека се заразим с добро", каза Силвестър.

Вижте какво още споделиха Андрей Арнаудов и Мария Силвестър във видеото в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!