Актьорите от "Съни бийч" гледаха новите епизоди на сериала като зрители. За сцените зад кадър и какво е да си в ролята на богата наследница актрисата Боряна Братоева разказа в рубриката на Зейнеб Маджурова в "Тази сутрин". 

"Винаги е много вълнуващо, когато имаме шанса да гледаме с хората от екипа. Вече е минала една година от снимките. Смеем се, забавляваме се, припомняме си много хубави моменти", сподели тя.

Боряна разказа, че зад кадър им е било много забавно. Нейната героиня Виктория обаче е по-строга като характер, заради което ѝ се налагало принудително да сдържа смеха си. В първите две серии на новия сезон зрителите ще забележат и промяна в персонажа.

"Тя е като една усойница, но всъщност не е. В част от лошата коалиция са водени от омраза и отмъщение, но при Виктория всичко, което прави, е от неосъществена любов. Тя е постигала всичко не само заради материалното си състояние, а защото е борбена", издава актрисата.

Според нея Виктория е момиче, което въпреки всичко се опитва само да се докаже и пред себе си и пред родителите си.

В истинския живот Боряна Братоева е далеч от образа на богата наследница. Тя е завършила Математическа гимназия, две години е учила право, но впоследствие се пренасочва към актьорското майсторство. Макар учудени в началото, родителите ѝ я подкрепят в нейния избор.  

Част от личния си живот актрисата ще пренесе на сцената в пиесата "Място, наречено другаде". Постановката, по текст на Яна Борисова, разказва за интересни междусъседски отношения. В нея Боряна Братоева си партнира с Петър Антонов, с когото и в реалния живот са съседи. 

Премиерата е на 25 и 29 май в Младежкия театър в София.

И още от сериала...

"Младен ще се забърка във всякакви невероятни истории, но винаги има приятели, които да го измъкват невредим от тях. Всичко му се случва заради неговата доброта и наивност", разказа актьорът Иво Аръков.

Остава загадка и дали до края на сериала ще има сватба за Младен.

Лео Бианки и Алфредо Торес са чужденците, които участват в сериала. Дебют ще направи и сексоложката Наталия Кобилкина.  

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!