Още едно ново развлекателно предаване ще предложи bTV на своите зрители през пролетта.

Забавната телевизионна игра „Аз обичам България” се завръща в ефир с нови участници, любопитни факти за родината и отборни игри. Към водещата Александра Сърчаджиева се присъединяват и двама капитани - актьорът Александър Кадиев и популярният спортен журналист Камен Алипиев-Кедъра.

Предаването е посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш България и обещава нови знания и много настроение за всички пред екрана.

Снимка: bTV

„Аз съм много щастлива, че съм водеща. Ще има много забава, много смях и ще можем да научим много интересни неща. Това е предаване за цялото семейство. "Аз обичам България" може да се гледа от баба до бебе“, каза водещата Александра Сърчаджиева.

А как се чувстват капитаните?

„Нашето предаване е изключително интересно. То е много любознателно, пълно е с факти за България, които дори ние българите не знаем. Имаме история, имаме култура, имаме кино, музика, имаме жив бенд, който изпълнява тези парчета. Настроението е много добро и научаваме факти, които ни карат да се чувстваме горди, че сме българи. При нас идват героите на България. Хора с изключителни постижения в спорт, музиката“, обясни капитанът Александър Кадиев.

„Имаме и непрекъснато изненади, защото може би в отборите хората са популярни, но заедно със своите съотборници и с нашите противници от отбора на Сашо, трябва непрекъснато да разгадаваме заниманието на изключително интересни, не толкова популярни хора в България, които държат много, много солидни рекорди, като рекорди на Гинес“, посочи капитанът Камен Алипиев.