В събота „Фермата“ 5 напусна Антония Сандова. В оспорван дуел срещу Поли Хубавенска, тя не успя да се пребори за оставането си в предаването. 

„Разплаках се не защото отпаднах, хване ма яд на себе си. Бях много мотивирана, дадох 100% от себе си на арената. Всички пререкания са от нейна страна (на Хубавенска - б.р.), аз никога не съм се държала лошо с нея. Не съм предполагала, че си мисли тези неща за мен, докато не ми ги каза“, сподели Антония.

Снимка: btvnovinite.bg

Тя вече се е върнала към нормалния си ритъм на живот и любимите си занимания и отвори вратите на дома си специално за зрителите на bTV. Антония сподели, че се чувства много добре.

По думите ѝ, докато е била в култовото риалити не ѝ е липсвал домашният уют, но сега оценява всяко малко удобство. 

По думите ѝ голяма част от мебелите в дома ѝ са по нейна идея – показа масата и дивана в хола, които са направени  лично от нея. Картините и полилеите също са нейно дело. 

Снимка: btvnovinite.bg

„Това се води рециклиран дизайн. Използват се вещи и мебели, които вече са изхвърлени.  Когато моите приятели искаха да си изхвърлят старите мебели и вещи, аз ги събирах и възпроизвеждах наново. След това искаха да ги ползват пак“, разказа Антония. 

Снимка: btvnovinite.bg

Тя добави, че все още няма нови проекти, защото след излизането си иска да прекара повече време с близките си. Антония завърши, че стиска палци на Петър и Калоян и иска да ги види един срещу друг на финала.