Акробатът Красимир Васов, който остави публиката и журито на „България търси талант“ без думи, беше в студиото на предаването „Тази сутрин“, за да разкаже повече за пътя си и да демонстрира впечатляващите си умения.

Младият мъж сподели, че е почитател на големия български спортист Йордан Йовчев и това го е насочило към спортната гимнастика. След това е продължил да тренира брейк танци, модерни танци и акробатика.

И макар да оставя хората, които гледат изпълненията му без дъх, самият той успява да контролира дишането си в колкото и неудобна поза да е.

Красимир е известен като Слънчевия акробат, защото дори при най-трудните изпълнения, когато стои с главата надолу, кръвта нахлува в мозъка му и всички мускули в тялото му са стегнати, успява да запази усмивката си.

„Наистина ми харесва това, която правя“, каза той. „Правя го с любов и себеотдаване.“

Въпреки че обича това, с което се занимава, то никак не е лесно. Красимир тренира 6 дни в седмицата по 2-3 часа дневно. Трябва да внимава какво яде и понякога му се налага да се лишава от излизания с приятели, защото не може да отиде с тях на дискотека, а на следващата сутрин да стане рано и да тренира.

За зрителите на сутрешния блок на bTV Красимир показа таланта си, като балансира с една ръка и успя да се задържи върху острието на меч.

На сайта LadyZone.bg може да прочетете още любопитни истории от предаването "България търси талант":

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!