Вторият сезон на сериала "Еуфория" е едва на 5-тата си серия, но вече се радва на по-високи рейтинги от "Игра на тронове".

След като ни срещна със Зендея, Диана Любенова разговаря и с останалите звезди на шоуто - Ангъс Клауд, Синди Суини, Мод Апатоу и Джейкъб Елорди.

 

Станахте ли приятелки в реалния живот?

Сидни: Ние играем сестри в сериала. Мод е една от най-добрите ми приятелки и ми се иска тя да ми е сестра.

Какво правите между дублите?

Мод: Мисля, че сме големи късметлийки да се харесваме толкова много , често си ходим на гости в караваните.

Сидни: И правим тикток танци.

Мод: Наистина имаше много тикток. Играехме бордови игри, играхме на карти. Голяма част от времето сме заедно и е много приятно.

Коя беше най-трудната сцена, в която участвахте в сезон 2?

Мод: Има много дълги и адски сложни сцени, но за мен беше да карам колело по един хълм, нагоре-надолу. Снимахме го толкова много пъти, бях цялата в пот. Физически, това беше най-трудно.

 А емоционално?

Мод: Мисля, че много сцени са емоционално тежки. Но най -трудно снимахме сцените в пиесата – беше  сложно, защото снимахме в едни кадър, а имаше и хореография. Ако не уцелиш правилното място в точното време, просто проваляш всичко , така че може би това.

Как се справихте с голотата в сериала?

Сидни: На площадката имаме интимен координатор, който общо взето прави всичко много удобно и безопасно като усещане.Толкова е техническо, няма истинска интимност защото е хореографски поставено. Добре е планирано и няма никакво движение, което да не е обсъдено предварително. Превърна се в  безопасно пространство. Голотата е важна сюжетна линия защото, персонажите преминават през различни етапи. Мисля, че тялото е друг начин за комуникация, така че никога не съм се чувствала: "О, Боже, още една интимна сцена."

 Какво мислите – това по-скоро сериал за родители ли е или за тийнейджъри?

Мод: Разбира се, това е сериал  за тийнейджъри в гимназията, но всичко е преувеличено. Не са толкова често срещани гимназиални преживявания,  не всички тийнеджъри са така напрегнати като в сериала, или поне аз не бях.

Ерик: Мисля, че е подходящо за всички. Надеждно е, достъпно е, справяме се с теми на емпатия и заплаха. Тези герои правят грешки, имат моменти на спасение. 

Какво казаха родителите ви, след като изгледаха първия сезон?

Мод: Родителите ми го харесаха.

Сидни: Семейството ми се гордее с мен, така че това е достатъчно.

Какво бихте казали за финал на всички тийнейджъри, които ви гледат?

Мод: Мисля, че гледайки реакциите от първи сезон, те си казват: "Чувствам се забелязан, не съм единственият, който има тази тревожност, която нашето поколение преживява сега." Не сте сами и също така не правете това, което правим ние в сериала.

Ангъс: Не взимайте наркотици. Не го правете!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!