Тази вечер едно от най-обичаните риалити предавания в българския ефир се завръща за нов сезон. „Фермата“ отново ще прикове зрителите пред екраните, този път под мотото „Време за пробуждане“.

В продължение на няколко месеца участниците в предаването ще се опитат да вдъхнат живот на изоставения възрожденски манастир „Свети Архангел Михаил“ в село Шума. Заедно те ще изградят работещо стопанство, което ще изхранва монасите.

Шестият сезон на предаването беше спечелен от Ваня Илиева, която всички зрители познават повече като Хепи Ванче. Тя се включи виртуално от Гърция в предаването „Тази събота и неделя“, за да сподели как се промени живота ѝ след като спечели състезанието.

„Реших да се метна само за малко на лодките за един месец. Да поработя, за да изкарам парички и да пътувам“, каза тя. „Тези спечелените ще си ги пазя за гарсониерка.“

Младата жена разкри, че е много пестелива и не би си позволила да си изхарчи парите.

Както винаги Ваня е усмихната и щастлива, но призна, че ѝ липсва „Фермата“.

„Откакто започнаха да промотират новия сезон, много често се връщам назад“, каза тя. „Седя и гледам някакви видеа. Адски големи късметлии са тези хора, които са влезли в момента. Който има шанса да попадне тям е просто благословен.“

След края на предаването участниците са се виждали доста често, но след това всеки е поел по своя път и в крайна сметка срещите им са станали по-редки.

„Скоро всъщност имах рожден ден и половината ми звъняха“, разкри тя.

На участниците, които вече са вътре във „Фермата“, Ваня би казала, че вече са победители, след като са стигнали дотам. Препоръчва да не играят никакви игри и да не се стремят към финала, а да се радват на емоциите, още повече, че мисията е толкова благородна.

Още любопитни истории за участниците и водещите на фермата може да прочетете на сайта LadyZone.bg: