Вениамин Димитров и Христиан Ненов от „Гласът на България" заснеха първия си видеоклип на опожарените сцени в Националния студентски дом. 

Финалистите от отбора на Михаела Филева записаха кавър на известното парче на Ед Шийрън и Джъстин Бийбър I Don't Care в историческата сграда в сърцето на София в подкрепа на възобновяването на творческата дейност в Студентския дом. 

„Вениамин искаше да запишем нещо. Хрумна ни това парче на Ед Шийрън и Джъстин Бийбър, защото мен ме сравняват с Ед Шийрън, а него с Джъстин Бийбър”, разкри Христиан.

Първоначално идеята е била да запишат песента за удоволствие за тях самите. След като записват аудиото в домашни условия, Вениамин предлага да направят и клип.

За видеото са им помогнали приятели на Вениамин, които учат в НАТФИЗ.

„Много съм им благодарен. Клипът е страхотен и визията е невероятна”, сподели Вениамин Димитров.

За страхотната атмосфера във видеото е спомогнало и мястото, където са го заснели, категорични са двамата изпълнители.

Снимка: btvnovinite.bg

„Определено това място се нуждае от реставрация. Много е жалко, че е в това състояние. Има нужда от повече такива сцени, на които да се изявяват млади изпълнители”, смята Вениамин.

„Гласът на България” застана зад каузата за възстановяването на опожарените сцени на Националния студентски дом.

Снимка: btvnovinite.bg

В клипа участват и две красиви момичета. Едното е приятелката на Христиан – Ева Панкова, а екранната химия между тях е забележима. Другата участница в клипа е младата актриса Пепа Николова, на която предстои блестящо бъдеще, отбеляза Вениамин.

„Опитваме се да задържим тръпката от „Гласът на България”. Инерцията, която дават подобни формати, е страхотна”, споделиха двамата певци.