Един силен мъж напусна „Фермата: Нов свят” завинаги снощи. Венцислав влезе във формата, за да промени живота си.

В „Тази неделя” той разказа, че кариерата му е рухнала преди 15 години. Като служител на МВР бързо се развива в структурата, но животът му се обръща на 180 градуса. Скоро след като напуска системата, се развежда със съпругата си и губи родителите си.

„Не знам как се изправих, явно съм психически по-устойчив. Като всеки човек съм имал своите силни моменти в живота, имал съм години, в които съм бил добре финансово. След „Фермата” се чувствам адски добре”, каза Венци.

Фермерът посочи, че се е родил в големия град и не са му били присъщи уменията за рязане на трупи и коване на пирони. Той сподели, че е имал момент в предаването, когато е рухнал психически.

„Никой не подбира средата, в която влиза, бяхме подложени на глад. Аз съм участникът с най-много свалени килограми – 14. Месото беше спомен”, посочи участникът в риалити формата.

Венцислав разказа за силната си връзка с друг от участниците във формата – Велислава и прякорът му „бебе сьомга”.

„Аз съм човек огледало – както се отнасят с мен, така се отнасям с другите. Тя прояви човешка близост, чувство за хумор, споделяше си с мен и аз отговарях със същото”, посочи фермерът и добави, че в нея е виждал дъщеря си, въпреки че са различни характери.

По думите му той не е близък с дъщеря си, но се надява отношенията им да оправят.