Двама участници от "Фермата: Време за пробуждане" отправят предизвикателство към зрителите на bTV в Световния ден на почистването. Още при представянето си Кирил Михов сподели, че влиза във формата, за да повдигне две теми - за отношението на хората към околната среда и тази за ловците. За IT предприемача Стефан Григоров пък най-важно е в какво вярва човек и с какво допринася в обществото.

"Излезте днес и почистете само 1 квадратен метър пред къщата или блока си. Ако ви хареса, може да добавите още един и още един. Често на човек му харесва. Тази природа е нашата, нека да си я пазим, защото ние излизаме в нея и ние сме тези, които стъпваме сред боклуци" - предизвиква Стефан Григоров. 

"Това е малката крачка към огромното пътешествие. Ние имаме нужда от природата, не тя от нас. Това е като в брака - ако един мъж приема жената до себе си като даденост, тя започва да линее и накрая просто изчезва. Ако той я приема като нещо хубаво, тя винаги остава такава. И природата трябва да остане такава. За нас." - допълва Кирил Михов. 

Не пропускайте дуела между Кирил и Георги тази вечер във Фермата от 20 ч. по bTV!

Социално отговорният проект „Добрият пример“ на bTV Media Group популяризира целогодишно инициативите, които доказват, че доброто се случва навсякъде около нас и има силата да променя света всеки ден, благодарение на всяко индивидуално усилие. Той е естествено продължение на емблематичната инициатива „Да изчистим България заедно“, като основният фокус отново е насочен върху личната отговорност - към природата и околната среда, хората в нужда и уязвимите групи от обществото, както и приноса в грижата за бъдещето и подкрепата на талантливи деца и младежи.