Вокалните двубои в "Гласът на България" текат с пълна сила. Един от победителите, които продължават пътя към голямата награда, е Стефан Здравкович от отбора на Любо. Защо Стефан избра България за своя сцена пред Белград и коя е Ирис, без която не може?

"Смятам, че Дара малко си нарани коленете, за което се извинявам, не искам да причинявам никому болка. Пращам ѝ много любов от Белград", каза той за предаването "Тази събота и неделя" по bTV. По време на изпълнението му Дара падна на колене, за да покаже колко много го харесва.

Стефан Здравкович е от Сърбия, на 27 г. Преподава норвежки там, но търси изпитания тук.

"Обичам да пътувам, обичам да трупам нов опит, обичам новите предизвикателства и мисля, че България е перфектното място за всички тези неща."

Стефан избра да отиде в отбора на Любо, когото намира за един от най-добрите изпълнители на Балканите.

"Не знам да има артисти като Любо Киров в Сърбия", каза той. "Когато го чух за пръв път ми звучеше като български Ерос Рамацоти, но по-специфичен. Няма подобен на него в Сърбия."

Едно от съществата, които Стефан обича повече от всичко друго, е кучето му Ирис.

"Всъщност моето куче ме има. Когато не мога да медитирам, излизам с кучето си", разказа той. "Изпитвам огромна любов към Ирис и смятам, че ми е достатъчна. Ако добавя още нещо, няма да имам живот."

Стефан Здравкович не си поставя половинчати цели. Той се стреми само към едно - победата.

"Искам всичко, нямаше да бъда тук, ако не исках да стигна до финал. Но в крайна сметка, вече се чувствам победител."

Още за най-интересните участници от "Гласът на България" може да прочетете на LadyZone.bg: