„Навиците на успеха“ е нова документална поредица на Bulgaria Wants You в партньорство с bTV. Тя ще се излъчва всяка събота в предаването „Тази събота и неделя“ и ще представя навиците на успешните българи. Нейно лице е Емануела Толева, която ще ни среща с личности, които респектират със своите бизнес проекти, отличия и постижения. Зрителите ще стават свидетели на личния свят на вдъхновяващи българи, от които ще научат какво ги движи напред и кои дневни рутини са се оказали ключови в постигането на големите им цели.

„Идеята за рубриката е моя. С екипа на Bulgaria Wants You сме убедени, че успехите и неуспехите ни произтичат от нашите навици. Независимо с какво се занимаваме, ако отстраним вредните навици и създадем полезни, ще развием много по-добре нашия потенциал“, сподели Емануела Толева.

„Навиците са автоматизирани процеси и не мислиш за тях, така че пестиш енергия за важните задачи. Последният добър навик, който си изработих, е да спортувам редовно. През зимата карам ски и сноуборд, през лятото играя плажен волейбол, а отделно ходя на фитнес, за да поддържам добра форма“, разказа ИТ предприемачът Стефан Григоров, който е първият гост в рубриката.

Той ще бъде и лектор на събитията, организирани от платформата Bulgaria Wants You на 26 март в Бургас и на 27 март в Пловдив. Входът за тях е безплатен, но желаещите трябва да се регистрират предварително в сайта на платформата.

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!