Актрисата Лорина Камбуров си отиде само на 29 години. За приятелството и работата с нея разказват актрисата София Бобчева и музикантът Росен Пенчев. 

"Трябва да се живее, докато можеш" - това е написала Лорина на своя приятелка за работата си в Русия." - споделя актрисата София Бобчева, с която си партнират в сериала на bTV "Скъпи наследници". 

От снимачната площадка тя си спомня, че с нея се е работило "прекрасно". 

"Лорина беше по-малка от мен, но до нея чувствах закрила и спокойствие. Уж по-малката, а имаше някакъв заряд в нея! Чувствах се много добре. Бяхме като едно семейство и тя продължава да е такава за мен, като един красив, усмихнат, топъл човек."

Лорина Камбурова оставя след себе си не само филмови роли, но и много музика. С Росен Пенчев, с когото са заедно в групата Ross’N Lorina, се виждат за последно през 2020 г. В последните дни на живота й само си пишат, защото Лорина трудно говорела, заради заболяването. За последно музикантът й изпратил снимка от негово музикално участие, на сцената на което имало техен плакат. Двамата работят заедно от около 6 години и имат издаден албум. 

Музикантът си спомня, че на някои участия Лорина е имала проблеми със стабилността на здравето, заради белодробното заболяване, от което е страдала.  

"Тя беше натрупала огорчение от много неща в България. Лорина е един от хората, които събират много любов, но имаше и много омраза, която се сипеше по нея. Но тя е много силна, винаги намираше начин да продължи напред."


Той разказва и за друг талант на младата актриса: "Можеше да говори и да преподава по страхотен начин. Като влезеше при децата, ставаше ефрейтор. Имаше железен усет и можеше да развие това нещо също. Децата много я обичаха."

"Виках и дѐте. Като дете или малка сестра я усещах, а тя мен на ръба между брат и баща. Това е нещо, което остава!" - така споделя, че ще я запомни Росен Пенчев.

Повече вижте във видеото.