След тежко изкаран COVID-19 певицата Глория се завръща с нови песни и видеоклипове към тях. "Едва не умрях! Получих огромна подкрепа от феновете си и много им благодаря." - споделя тя относно изкараното заболяване в "Тази събота". 

Денят на певицата започва рано и задължително със спорт. "Като цяло съм доста активен човек. Не обичам да мързелувам, да мрънкам и да се оплаквам. Моят ден започва с чаша кафе, лека закуска, спортувам в малкия ми домашен фитнес, след което работя активно по 5-6 часа по различни проекти" - разказва тя за ежедневето си.

Глория отправя към себе си предизвикателството да напише биографична книга. Това й отнема 2 години, след които се появява книгата й "До последната усмивка". Едно от нещата, за които разказва в нея, е първото й качване на сцената. 

"Вероятно съм била на 20-21 години. Тресеше ме ужасна сценична треска, но се научих да я овладявам с годините. Било е през 90-те години. Обичам сцената, песента, публиката и обменът на енергия."

В момента разработва онлайн магазин и модернизира сайта си. Споделя, че не допуска в обкръжението си да има пиявици и може категорично да казва "Не".

Преминавайки през изпитанието ковид пък, научава кое за нея е най-ценното в живота. Оказава се, че за певицата това са "близките, роднините, те да са добре, да има рзбирателство и да са здрави."

"Всички ми казваха "Дръж се, ще се оправиш!". Добре че отидох навреме и потърсих лекарска помощ. Всичко видях от много близо, от първо лице. В стаите до мен някои машинки спираха, буквално. Аз не можех да дишам, имах двойна бронхопневмония... Но ето вече мога и да пея и да записвам отново."

Глория има 3 нови песни със заснети видеоклипове към тях. Музиката и текстовете са нейни и в колаборация с текстописката Мариета Ангелова. 

"Създадохме песен за приятелите. "Любимите хора" е другата, в дует с Ники Славеев, както и "Да празнуваме". 

Отскоро Глория е баба на внучка, която носи нейното име. 

"Не съм подозирала, че това може да ме мотивира и стимулира по такъв начин. Да вървиш напред заради още един мъничък член на твоето семейство."