След инцидента с непълнолетни край Сатовча, при който едно момиче загина, четирите настанените в болница са без опасност за живота.

В болницата в Гоце Делчев са настанени 4 пострадали момичета, две от тях са в отделението по хирургия, а две в отделението по ортопедия. Състоянието им е стабилно, а според лекари цяло чудо е, че четирите пострадали са се отървали със сравнително леки наранявания.

Шофиралото колата момиче е с рана на главата и крака, като от болницата обясниха, че то е наясно какво се е случило.

Минути преди фаталния инцидент момичетата демонстрират в интернет скоростта, с която се движат. Неопитната шофьорка не успява да овладее джипа и се удря в дърво. Ударът е силен, колата смачкана, а част от бронята- увиснала на клоните. Това са и последните мигове за 15- годишната Надя.

Днес бащата на приятелката и Ани, дойде в болницата, за да разбере повече за състоянието на детето си. Твърди, че редовно и обяснявал как не трябва да се качва в колата на ненадежден шофьор.

Шофьорката живее в Щатите, където изкарала шофьорска книжка, разказват ни в Кочан. Всички си били тук за ваканцията.

Шофьорката живее в Щатите, където изкарала шофьорска книжка, разказват хората в Кочан. Всички деца са били в селото за ваканцията.