Симона Кръстева от "Гласът на България" е ученичка в испанската гимназия, създател е на кулинарна страница, а наскоро спечели и международен певчески конкурс в Полша, където грабна голямата награда "Гранд при". Въпреки международните успехи тя заявява в предаването "Тази събота и неделя", че най-близка до сърцето си чувства българската публика - именно това я мотивира да участва в музикално шоу по bTV.

"Преди една седмица участвах в един конкурс в Полша, имаше над сто участници в него. Конкурсът се провеждаше в град, разположен близо до Вроцлав – Остров Великополски", казва Симона.

"Участвах там в две категории – поп и джаз. Спечелих "Гранд при", което е най-голямата награда изобщо на фестивала. Бях много щастлива!", не крие вълнението си тя.

"За всеки един изпълнител най-важна е публиката. Най-близка до сърцето си чувствам българската. Именно заради това реших да се явя в "Гласът на България", заявява Симона.

"Искам да покажа на публиката нещо ново и всичката емоция, която съм насъбрала в себе си – за да мога да ги радвам, да ги разчувствам и малко да ги откъсна от тази лоша реалност, в която в момента се намираме с тази пандемия", допълва тя.

"Любо е страхотен човек и професионалист – има много какво да науча от него. Затова избрах него и за мой треньор в "Гласът на БЪлгария"", казва певицата.

"Моите съученици и приятели се гордеят с мен, казаха ми, че много ме обичат и съм тяхната звезда. Пожелаха ми да прославям както гимназията, така и цяла България", споделя тя.