“В предишно предаване обсъждахме какво ще стане след това епохално дело на Джони Деп срещу Амбър Хърд – той почисти името си и сега адски много фенове искат да го видят“, каза кинокритикът Владислав Апостолов, който беше гост в „Таи събота и неделя“, за да коментира актуалните новини от киното.

Миналата седмица се появи слух, че Джони Деп ще получи 300 милиона долара, за да участва в следващата част на карибски пирати, но това се оказа невярна информация.

Снимка: EPA

„Коренът на този слух е много интересен“, каза Апостолов. „На делото той каза, че е много разочарован от продуцентите на карибски пирати и дори да му предложат 300 млн. долара не би се върнал. И изведнъж се появи този слух от австралийско издание, че ще му предложат 301 млн. Но негов официален говорител каза, че това не е вярно и той няма никакво намерение да се върне.“

Делото на Джони Деп продължава да се обсъжда, но едно друго започва да набира все повече скорост – това срещу наградения с два Оскара актьор Кевин Спейси.

Снимка: Reuters

„Това е сезонът на холивудските дела“, каза Владислав Апостолов. „Джони Деп получи някаква форма на изкупление. Ще видим за Кевин Спейси. Той успя да се отърве от някои от по-тежките дела в Америка.“

През последните години няколко мъже обвиниха Кевин Спейси в сексуален тормоз и в резултат на това той загуби всички, като включително беше премахван от готови продукции и сцените му бяха заснемани с други актьори.