Пренасяме се в Сливен, където състезателите от спортния клуб по акробатика се подготвят за сцената на "България търси талант". След чудесното си представяне в шоуто, децата мечтаят за финал и тренират всеки ден.

С истински спектакъл от музика, сила и красота спортният клуб по акробатика в Сливен спечели журито и сърцата на хиляди зрители. Откриваме децата в залата, където тренират по няколко часа всеки ден под ръководството на Виолета Бинева. Емоциите от представянето в "България търси талант" все още са силни.

"На момента човек даже и не знае как да реагира, ние дори после като обсъдихме, не си спомняхме от емоции какво точно се е случило", каза Виолета Бинева, треньор по спортна акробатика в спортен клуб "Стефан Данчев", Сливен.

"Ние се притеснявахме, защото трябваше да си изпълним много добре нещата. И като цяло - дали ще се представим хубаво", каза 10-годишната Елица Илиева.

"Ние доста усилено се подготвяхме. Беше ни трудно поради тези карантини. Но мисля, че се справихме и се представихме достойно. Аз вярвах, че ще имаме четири "да", каза Маринела Иванова.

Клуб "Стефан Данчев" е единственият клуб по спортна акробатика в града. Тук тренират десетки национални шампиони и призьори от световни първенства. Най-малките са на шест, най-големите - на 19 години. След заветните четири "да" в Сливен ги посрещат като герои.

"Това, което най-много ми хареса - казват, че са много горди с нас. Съобщения, похвали, картички, обаждания по телефона от познати и непознати", каза Виолета Бинева.

За следващият кръг обещават изненади и мечтаят отново да покорят сцената и журито на "България търси талант".

Вижте повече за състезателите от спортния клуб във видеото горе.

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!