Тази неделя в кухнята на Симона Загорова на гости беше Дичо, за да сготви скариди.

„Най-важното е да изчистим скаридите“, обясни популярният музикант и показа как е правилно да се извършва тази процедура.

Той сподели, че обича да готви на децата си.

„Жена ми работи и аз съм си вкъщи, за да гледам бебетата“, разказа той. „На малкото му правя само разни манджички с месце – зайчета, кокошчици. А на голямата ѝ правя всичко – от палачинки сутрин като ме хване, до каквото се сетиш.“

Дичо има опит в кулинарията, тъй като в миналото е бил собственик на заведение в Синеморец.

„Дано никога повече не ми се случва“, каза той, като си припомни. „Да не мислиш, че е лесно? В крайна сметка съм се опарил и с тая работа. Това да готвиш на хората и те винаги да са доволни.“

Той сподели, че в този период е работил в кухнята на заведението си и според него това е една от най-трудните професии.

Дичо вече планира вечерята за Деня на любовта, но понеже и а две малки деца, храната трябва да е съобразена с техния вкус.

„Те като се изкуфеят децата и жената ще е щастлива“, обясни Дичо.

А ето и рецептата за скаридите на Дичо:

- Зехтин
- Чесън
- Пресни скариди
- Соев сос
- Бяло вино
- Масло

Как точно се приготвя ястието, може да видите във видеото.

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement