Познавате Петко Венелинов и Ярослава Павлова от хитовия сериал на bTV „Скъпи наследници” – него като плейбой и почитател на нощния живот, а нея като майка, избрала селото пред града.

Любовната им история в реалния живот започва с един сън на Ярослава.  

Снимка: btvnovinite.bg

„Бях в един по-труден и по-различен период в живота си. И една вечер, така се случи просто, сънувах едно лице, което не познавах. Не ми направи особено впечатление защо трябва да сънувам непознато лице. Тогава репетирах едно представление със Стефка Янорова, споделих й на нея и тя каза: „Ами, открий това лице”. В самия сън той каза нещо много важно, което всъщност никога не е казвано досега: „Имаш 4 въпроса, на които мога да ти отговоря”. Звучеше малко странно и аз реших, че просто е плод на моето въображение”, разказа тя.

„Във „Фейсбук” го видях. Тръгнах да търся чрез общи познати, няма и не мога да открия. И влязох в сайта на НАТФИЗ и виждам премиера на „Леонс и Лена” и тази руса глава, по същия начин застанала, както в съня! И направо не знам, нещо много странно”, допълни Ярослава.

„Хората да не вземат да помислят Ярослава за някаква луда, която е вещица. Няма нищо странно в това, аз просто съм енигматична личност и някъде ме е видяла. Аз само я бях гледал някъде, не я познавах. Тя е доста красива жена”, каза на свой ред Петко. 

Снимка: btvnovinite.bg

„Проявих интерес, но разбрах, че тя е в други ситуации. Но в крайна сметка, щом се беше случило това нещо – да ме сънува, преди да се познаваме, аз нямаше как това просто да го пропусна”, категоричен е той.  

И двамата подчертават, че е било любов от пръв поглед.  

А какво учат един от друг?  Ярослава признава, че се учи на търпение. „Откакто се е родил Филип, това е основният ми, главният ми урок”, посочи тя.  

Петко пък разкри, че Ярослава го учи на подреденост.

„В един момент ми се стори, че той много бързо порасна. На мен ми беше съвестно в един момент да не би да го накарах преждевременно да порасне”, споделя тя. „Тя има предвид това, че дойде с Филип, а това беше за мен един много ценен урок и благодарение на Филип аз бях доста подготвен за Маргита”, отбеляза пък той. Затова и след като е научил, че ще става баща, последвал 20-минутен танц на леглото.  

Между баткото Филип и бебето Маргита също пламва братско-сестринска любов от пръв поглед.

Ярослава призна, че дълго време не можела да каже на Петко „Обичам те”, защото според нея тази дума е недостатъчна. „Дълго време му казвах „неизмислената” дума на това, което усещам”, заяви тя.  

Петко пък е убеден, че си е намерил половинката. И вече са едно цяло.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!