Владимир Ампов-Графа издаде своя 13 албум „Случаен наблюдател”. В студиото на „Тази събота” музикантът сподели, че албумът включва песни на различна тематика. В него е включен и дуетът му с Белослава, които оглави всички родни класации.

„Има песни като „Изкуствен елемент”, „Страничен наблюдател”, „Елемент” – това са песни, в които се засягат по-различни теми”, добави Графа.

Музикантът заяви, че в албума му има песен, записана с телефон. Той разказа, че по време на репетиция, Влади е помолил за акустичен звук на барабан, който бил записан с мобилния на изпълнителя.

„В този албум половината песни са излизали като сингли, аз тръгнах да правя нови парчета, се закучи в един момент. Може би последните 3-4 месеца се отпушиха нещата и вдъхновението ме връхлетя. За първи път работих до последно – 10 дни преди да се пусне в производство”, заяви Владимир.

На Графа му предстоят летни концерти и есенно турне , а вече готви и поредният си голям концерт на 10 юни в София през следващата година.

„Това е кулминацията – в София, билетите се продават, най-върлите фенове дори са си купили. Дори започнах да свиря отново на китара. Октомври продължава моето турне в градове, в които не сме били”, заяви певецът и допълни, че още тази вечер има концерт в Банско, а следващата седмица ще има в Лозенец и София.

Музикантът разказ и за своята почивка в Тоскана с близките му хора. Как Графа ще прекара рождения си ден, който е на 21 юли – вижте във видеото!