Вера Тинкова е собственик на компания, която осигурява нова генерация гурме преживяване. Вярва, че храната е преживяване, което трябва да носи и здраве.

Вера е личност, която определя себе си като вечно търсеща промяната. Завършва визуални изкуства в България и цели 7 години се изявява като управител на модна агенция, превръща я във водещ фактор в модния живот у нас.

След това се отдава на нова страст - аржентинското танго. Отваря собствена школа, но я подава, за да замине за една година за остров бали. Именно там се ражда и идеята за създаване на нова генерация деликатеси от ферментирали ядки.

През 2017 г. основава малка фабрика в София. Днес тя произвежда сирена, които изнася за цели три континента. Според нея предизвикателствата ти помагат да растеш.

На 9 юни платформата „България те иска“ организира в София „Живот и кариера: защо в България?". Лектори ще бъдат успели предприемачи с техните лични вдъхновяващи истории.

Ще има и близо 100 работодателски щанда, на които посетителите могат да потърсят и намерят работа. Събитието е напълно безплатно, но изисква регистрация на сайта на платформата - www.bulgariawantsyou.com.

Какви са навици на успеха на Вера Тинкова - разберете във видеото.