Как да живеем по-дълго, а да ставаме все по-млади? Ключът е биохакинг. В България има една дама, за която винаги се сещаме като говорим за биохакинг, суперхрани, здраве, дълголетие, и това е шеф Силвена Роу.

Тя е пъстра, винаги различна и широкоскроена. Може да е всичко друго, освен намръщена и скучна, или некомпетентна. Никога не стои на едно място.

„Когато си дойдох да правя телевизия преди 3-4 години, за първа година си отворих моята Фейсбук страница. До ден днешен имам между милион и половина, когато съм много активна. Имам си съмишленици, наричам ги "моите хора"“, каза Силвена Роу.

„Аз всъщност промених начина си на живот, отслабнах, намалих мазнините около стомаха. Обърнах внимание на части от тялото, които са важни за метаболичното здраве. Не съм много слабичка - това е знак за възпалителни болести, които могат да последват. Промених си режима и начина на живот. Сега като съм си в България и сега си хапвам всичко“, добави тя.

„Сексапилът е важен за всички нас. Мисленето по този начин е много важно. Много жени над 45-50 години започват да изпитват симптомите на менопаузта и изведнъж всичко им се срутва, а това не бива да е така“, каза Силвена Роу.

Биохакинг - как чрез храна да препрограмираме организма.

„Храната е информация дайте си чудесната информация, за да може да блестите. Защо в колата слагаме най-хубавия бензин и масло, а защо ние се храним зле? Моят съвет е: мислете, когато ще се храните с нещо, което съдържа захар, погрешните мазнини, обработена храна“, обясни тя.

Какви са биохакинг навиците, за да се подобри животът ни – гледайте във видеото.