Ния Петрова, Атанас Каталиев и Георги Шопов - победители от предишните сезони на "Гласът на България", гостуваха в студиото на "Тази неделя", за да споделят най-ярките си спомени от музикалното шоу часове преди големия финал на новия сезон.

"Това, което се вижда на екран е много малка част от цялото преживяване, защото всички си стават много близки зад кулисите", сподели Ния.

"Емоцията става още по-голяма, когато знаеш, че предаването е на живо, защото хората те гледат директно и отговорността става много по-голяма", разказа Атанас. 

Напрежението на сцената е огромно, а на финала всеки участник има две минути, за да се представи по най-добрия възможен начин. 

"В тези две минути трябва да се събереш и да покажеш какво наистина можеш", каза Георги. 

Ния споделя, че е имала колебания дали да продължава да се занимава с музика преди участието в "Гласът на България", но победата й отваря много нови врати и възможности за концерти. В началото на новата година Ния ще издаде албум. 

Атанас наскоро представи своя самостоятелен албум с участия в страната и се надява, че също ще успее да го издаде през следващата година. 

Георги е на път да осъществи детската си мечта - да направи своя версия на една от песните на Васил Найденов "Почти забравена любов", от когото е поискал позволение.

"Васил Найденов за мен е най-големият български певец и голям човек", каза Георги за идола си. 

И тримата победители в "Гласът на България" имат своите фаворити в осмия сезон на предаването и чакат с нетърпение да гледат финала.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!