Мими Иванова се готви за големия коледен концерт на 16 декември в зала 1 на НДК. Как се подготвя и за предстоящите празници – екип на „Тази неделя” гостува в дома на певицата.

Тази година семейната програма по празниците малко се разминава. Дъщерята на Мими Иванова и Развигор Попов живее в Германия отдавна, но този път не се знае кога точно ще успее да се прибере.

Снимка: btvnovinite.bg

Сега обаче, когато семейството се събере, то вече е в по-голям състав заради внучката на Мими и Развигор - Тая Мей.

„Съпругът на дъщеря ми е тъмнокож и е от Ямайка. Ина иска да живее там, защото за нея там е Раят на Земята. Тя е там от 12 години и вече е немски поданик”, разказва певицата.

Снимка: btvnovinite.bg

Тази Коледа Мими и Развигор имат специален подарък за публиката.

„Една песен, която Развигор написа. Тя се нарича "Весела Коледа". Заедно с нашите деца от школите ни. Те са мънички. Този път поканихме да ни помагат и квартет "Славей", Райко Кирилов, Владислав Славов, Валентин Велчев. Това са народни певци”, сподели още Мими Иванова.

На 16 декември в зала 1 на НДК ще се състои концерт, който ще събере 15 звездни български изпълнители, които ще изпеят най-големите си хитове и Мими е една от тях.

Мими Иванова има множество професионални награди, но още по-ценни се оказват онези сантименталните, които имат по-висока емоционална стойност, от приятелите и почитателите.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!