Една от най-успешните млади певици за изминалата година - Алма е само на 16, но вече е в международните класации на MTV.

Тя беше номинирана за „Жена на годината” и участва на големи музикални форуми. От тази година живее и учи в Лондон.

Алма изгря на сцената тази година с песента си Perfect. Вече има три самостоятелни парчета, които жънат успех.

Нейните родители са Саня Армутлиева и Тим Доудъл, които познават музикалния бизнес добре, но я оставят да се справя сама с много трудности.

Доскоро Алма живееше в Берлин при баща си, но от тази година учи сама в Англия. Признава, че се е адаптирала към живота на Острова, въпреки че понякога се чувства самотно.

Снимка: btvnovinite.bg
Певицата обича да рисува с акварел. За нея изобразителното изкуство е вид терапия, като в неделните дни предпочита да слуша музика и да хване четката в ръка.

Сред талантите и интересите на Алма е и модата.

Ще прекара Нова година в Кения заедно с родителите си. За първи път ще посети Африка, където живеят децата на сестрата на баща ѝ.

Снимка: btvnovinite.bg

Признава, че Perfect преобръща цялата ѝ година. Според нея само чрез срещите с публиката човек може да разбере колко е успешен. 

„Само бях чела коментари и съм получавала съобщения, но не бях виждала феновете. И ми беше странно, че толкова хора искаха да се снимат с мен и да получат автографи”, споделя тя.

Тази година Алма издаде и клипове към песните си. Последният от тях е към песента Out of control. Кадрите са заснети в София.

Освен соловите парчета, Алма направи и дует с Павел и Венци Венц’, с които се познават от много време. 

Снимка: btvnovinite.bg

След почивката в Кения, Алма ще се върне в Англия, за да продължи учебната година. Към писането на песни и рисуването, вървят и уроците, които не оставя на заден план.