Дългоочакваната премиера на филма на Виктор Божинов "Голата истина за група "Жигули", разпространяван от bTV Studios е на 13 април зала 1 на НДК, а от 16 април продукцията тръгва в кината в цялата страна. Във филма присъстват и двата компонента на добрия филм – страхотни актьори и силен сценарий.

"Заснемането на продукцията беше забавно и напрегнато, защото го снимахме за 22-23 дни, колосална работа трябваше да бъде свършена за толкова кратко време, но за радост успяхме", разказа Михаил Билалов в студиото на "Тази събота и неделя".

 

 

Актьорът добави, че героят му има прототип, а именно човек, който пише чалга, но е рок по душа и всъщност това не са един или двама души в България.

"Музиката от филма е изключително добра, а най-хубавото от него е, че с колегите актьори, които се превърнахме в музиканти накрая, имаме банда и може да позаработваме и да посвирваме от време на време. Много благодаря за това връщане към годините на рока и жицата", допълни актьорът.

Снимка: bTV

"През 80-те всички слушахме едни и същи неща, тогава западната музика се чуваше малко по-трудно, както си мислят днес хората. За да изслушаме едно парче на AC/DC, трябваше да ходим в 14-та дискотека и около час и половина да слушаме съветско-българска естрада само за да чуем две техни парчета", спомня си Билалов.

 

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!