„Един ден ще се омъжа за това момче!“ това е детската закана на актрисата Мариана Миланова към актьора Георги Кадурин. И се сбъдва години по-късно.

Театърът ги събира и ги поставя в роли на различни двойки на сцената. Вкъщи обаче имат една единствена сюжетна линия – семейната.

Любовта им започва, още преди да са се запознали. Години преди това.

„Бях малка. Гледаме „Фаталната запетая“, в която участва моят съпруг. И аз ѝ казвам: „Ужасно много ми харесва този батко! Искам да се оженя за него!“. И тя ми казва: „Ама как така ще се жениш за него, той е толкова по-голям от теб!“. И аз казвам: „Нищо, харесва ми, талантлив е, виж какви хубави очи има!“, разказва актрисата.

И после съдбата е изиграла своята роля.
„В моя случай е любов от пръв поглед! След като съм го видяла в четвърти клас и съм си го заплюла, не е ли това любов от пръв поглед? Това в речника на романтика си е любов от пръв поглед“, допълва Малинова.

„Първата среща с нея аз си я спомням спорадично. Спомням си, че я видях в един влак. Тя беше много ядосана, пушеше на прозореца. След това я видях на едно друго място, на едно погребение… То беше на тогавашния директор на „Младежкия театър“ Петър Чернев. И погребение, погребение, но пак си я харесах! Даже си спомням как беше облечена… С някакво керемидено сако и тъмен панталон“, спомня си Кадурин.

После се срещат по представления и бързо става ясно, че се харесват.

Женят се четири месеца след раждането на Лора, която вече е на 24 г., само година след запознанството им.  Избират за сватбата си датата на рождения ден на Георги. Празникът е 2 в 1, а щастието – многократно повече. 

Със сигурност и талантът е химия. А когато играят заедно, тя се изпитва най-силно. Но професията им понякога си изиграва и шеги с ролите им – Мариана играе ту любовница, ту дъщеря на Георги.

Вижте повече във видеото!