С букет и танцувална стъпка той я хваща в прегръдките си и й подарява кипърска страст. А тя не се отделя от дланите му, докато всички около тях се отдадат напълно на латино ритми. От залата, клуба или от организацията на най–големите конгреси на Балканите. Те са Памбос и Елисавета, за които шоуто продължава неуморно и вкъщи, където ги очаква малкия им Крум.

Първият им контакт е в социалните мрежи, когато младата жена му пише, за да попита има ли свободно места в школата му.

"Aз бях негова ученичка", разказа Елисавета в предаването "Тази събота и неделя" по bTV. "Реших, че искам да танцувам салса отидох в школата, бях чула много добри отзиви и така се случи, че той веднага ме взе в представителния си състав. Почнахме да пътуваме заедно, да танцуваме, да ходим по участия и така постепенно открихме любовта."

Двамата са в пълен синхрон - не само в танца, но и в живота.

"Ние сме хубав екип", сподели Памбос. "Ние сме супер голям екип. Мозъка е Ели, а аз съм лицето, което представлявам. Ели знае как да направи веселба на хората.

Още едно нещо, което ги свързва неразделно, е синът им Крум, който иска да прави всичко и с двамата си родители.

"Крумчо много държи да сме винаги заедно", сподели Елисавета. "Да правим винаги всичко тримата, да седим на масата тримата, да ядем, да се разхождаме тримата. Не може да излезе само с мен или само с Памбос, трябва винаги да сме тримата."

Това е и положителната страна на пандемията от COVID за тях - получили са възможност да прекарват повече време със сина си.

Най-важното качество, което Памбос цени в съпругата си, е честността ѝ. Според него тя не е способна да лъже. От своя страна Елисавета му се възхищава, че е грижовен мъж и баща и с него никога не е скучно.

"Купонът никога не свършва, докато сме живи и здрави танцуваме и се забавляваме наистина", разказа Памбос. "Танцът е живот, танцът е магия, танцът е това, което прави човек щастлив. Ние сме толкова щастливи, защото танцувамe."