Тази седмица в „Менделсон“ ще ви представим двойка, която споделя живота си вече 33 години. Те много обичат да пътуват, изключително екстравагантни и артистични са и щастието им е минало през много изпитания. 

Те са Радина и Симеон Денкови. Тя е един от най-известните дерматолози в България. Той ръководи бизнеса им. Запознават се на купон в Студентски град. Още тогава Симеон проявява истинска решителност за бъдещето им. 

Женят се шест месеца след първата им среща. А първото им дете се ражда година след това.

Но по-късно щастието им бива помрачено. Заради грешка в друг бизнес Симеон е лишен от свобода за пет години.
Не само че преодоляват трудността, а и са още по-сплотени. Знаят какво означават един за друг и не пропускат да изживяват времето си заедно, но са се научили и да си дават свобода.

А любовта им се отразява в жестове. Като подаръците изненади, които се дават точно в полунощ на всеки празник. Така дори Симеон тайно организира 30-годишнината от брака им, когато решава да сключат и църковен брак, а за място избира българската църква в Милано.

Децата им и техните половинки също идват с отделни полети. А чувството да се венчаеш за човека, с когото си прекарал 30 години от живота си е малко по-различно...

Рискът, който са поели преди 33 години, се оказва най-правилното им решение.