В рубриката ни „Менделсон“ ще ви разкажем една любовна история, красива и екзотична като приказка от „Хиляда и една нощи“. Тя е на диетоложката на звездите Енджи Касабие и на мистър Ливан Рабих Ел Зейн. 

И двамата са родом от Ливан. Запознават се преди 5 години на вечеря с общи приятели.

Но след дълги уговорки първата им официална среща е на Свети Валентин 2016 г. И така 14 февруари остава специална дата за тях, на която винаги си поднасят изненади.

Преди две години се женят в Кайро, Египет, където е и първата им среща.

От началото на тази година за Енджи и Рабих се отвориха и вратите на Рая, защото на бял свят се появи тяхната първа рожба. Синът им носи името Райън, което на арабски означава „вратите на рая“.

„Това, което изживях, изобщо не беше лесно, защото през последните три години и половина аз все се помня бременна. Но бих посъветвала всеки да търси къде е причината. Всяка една жена според мен има възможността да има бебе, но за съжаление понякога попадаме в ръцете на некомпетентни лекари и затова се получава това нещо. Докато не бях в родилното, не вярвах, че това ще се случи. Аз всеки ден през нощта ставах по няколко пъти да видя дали диша бебето. Още и досега ставам и гледам диша ли, живо ли е, не мога да повярвам. Не мога да му се нарадвам. И всяко едно нещо ме кара да се притеснявам, но няма по-голямо богатство от това, което ни се случи на нас“, споделя Енджи Касабие.

В семейство Рабих отговаря за упражненията, а Енджи – за храната, за да поддържат толкова добра форма и двамата.

„Може би, защото съм бил добър като дете за моите родители, затова Господ ме е дарил с прекрасна съпруга. За мен спортът е като дрога, ако мога така да се изразя. Веднъж се състезавах в „Мистър свят“ и трябваше да летя от Бейрут до Южна Корея. Полетът беше 14 часа. Гледах първи филм, втори, трети и все пак ми оставаха още 8 часа. Тогава започнах да тренирам в самолета. Някакви опори и клякания“, коментира Рабих Ел Зейн.

Сега семейството поделя живота си между София и Бейрут. Следващата седмица Рабих заминава за снимки на сериал и няма да го има в следващите месеци, но се опитват да подреждат програмата си така, че все повече време да са заедно.

Вижте повече във видеото!