Едно от най-любимите предавания на зрителите на bTV се завръща през 2021 г. „Бригада Нов дом“ ще продължава да променя човешки животи и според водещата Мария Силвестър това е най-важната причина предаването да бъде толкова популярно. Тя беше гост в студиото на „Тази събота и неделя“, след като се възстанови от коронавируса.

Мария Силвестър сподели, че е изкарала вируса заедно със сина си. Двамата са имали еднакви симптоми – без температура, но със силен световъртеж и отпадналост. Те трудно са ставали от леглото и им е било толкова зле, че дори не са можели да четат. Най-страшното за нея обаче е бил страхът от неизвестното.

В крайна сметка Мария Силвестър, с неподражаемото си чувство за хумор, намира свой начин да се бори със страха. Един ден водещата започва да се смее на вируса и да го призовава да си отиде. По същия начин се справих и с егото си, сподели тя.

Водещата насърчава хората да не се поддават на страха и на паниката, но и да не бързат да си правят заключения, тъй като всеки човек изкарва вируса различно и той не бива да се подценява. Наближават коледните празници и това е добър случай да подкрепим българските фирми, които са в криза, като купим коледни подаръци от тях.

За водещата страданието не е нещо непознато, защото покрай работата си за „Бригада нов дом“ се е сблъскала с много семейства, които са в тежко финансово положение. Тя няма как да остане безчувствена към тези тежки истории.

Вижте цялото интервю от предаването "Тази събота и неделя" на сайта LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!