Обичаната певица Маргарита Хранова гостува на своя имен ден в "Тази събота и неделя". Тя сподели, че винаги празнува на Цветница, като тази година ще отиде на заведение с децата и внуците.

„Нямам конкретни спомени от имените си дни като малко дете, но помня за рождения си ден, който е на 20 декември, веднага след Никулден по стар стил. Баща ми е Никола и когато идваха гостите, винаги им казвах „Ама и аз имам празник“ – сподели певицата, която е кръстена на своя леля, отишла си рано от този свят.

„Някои ми казват Грети, други Маргарет или Марго. Мъжът ми най-често използва Марги“ – призна Маргарита Хранова, която отскоро изнася акустични концерти „Маестрото и Маргарита“ с оркестър „Симфониета“ от Враца. Следващата им изява е на 27 април в Габрово.

Певицата се радва на трима внуци, като най-малкият е на година и четири месеца.

„Голям бонбон е. Най-големият учи в Американския университет в Благоевград, а другият внук играе футбол много добре. Понякога ходя на мачовете му. Ходим и на картинг понякога. Аз обичам да шофирам, имам книжка от 1971 г.“ – разказа Маргарита Хранова, за която най-важното е близките й да са здрави и да има работа за всички, защото така човек се чувства полезен и удовлетворен.

„Бъдете щастливи и се обичайте!“ – обърна се певицата към всички, които празнуват на Цветница.